عوارض جانبی هایفوتراپی چیست؟

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

هایفوتراپی، با استفاده از دستگاه های مخصوصی انجام می‌شود و به دلیل غیرتهاجمی بودن، عوارض جدی و حادی به دنبال ندارد. با این وجود، برخی از عوارض جانبی خفیف مانند قرمزی، التهاب، درد و بی‌حس شدن پوست ممکن است پس از انجام هایفو در برخی افراد مشاهده شود. این عوارض معمولاً به دلیل عدم انتخاب طول موج مناسب توسط پزشک متخصص و همچنین عدم رعایت فواصل زمانی بین جلسات هایفوتراپی ایجاد می‌شوند. با این حال، هایفوتراپی در مقایسه با سایر روش‌های زیبایی، از بازدهی بسیار خوبی برخوردار است و می‌تواند در مدت زمان کوتاهی، زیبایی و جوانی را به پوست شما بازگرداند. اگر می خواهید از عوارض این روش زیبایی مطلع شوید تا پایان با ما همراه باشید.

عوارض هایفوتراپی صورت 

هایفوتراپی مانند هر روش زیبایی دیگری، می‌تواند عوارض جانبی کم تا متوسطی را برای فرد ایجاد کند. اگاهی و اطلاع از این عوارض احتمالی پیش از اقدام به هایفوتراپی، بسیار ضروری است. در ادامه، به بررسی عوارض جانبی هایفوتراپی می‌پردازیم.

کارشناسان ما آماده ارائه ی مشاوره رایگان به شما هستند
درصورت تماس اعلام کنید از طرف سایت تماس گرفته اید

دریافت مشاوره رایگان از ساعت 11 تا 19 

نهایت زیبایی را با اسپرت بیوتی سنتر تجربه کنید

احساس درد

یکی از شایع‌ترین عوارض هایفوتراپی، احساس درد در ناحیه تحت درمان است. این درد، ناشی از امواج صوتی است که به پوست تابانده می‌شوند. اگرچه این درد معمولاً مدت کوتاهی پس از اتمام هایفوتراپی از بین می‌رود و جزو عوارض جدی محسوب نمی‌شود، اما در برخی موارد، ممکن است درد برای مدت طولانی‌تری ادامه یابد و فرد را دچار ناراحتی کند.

بی حس شدن پوست

بی‌حسی پوست نیز از دیگر عوارض احتمالی هایفوتراپی برای هایفو صورت است. بافت صورت، دارای سیستم عصبی ظریف و پیچیده‌ای است که تراکم اعصاب در آن بسیار بالاست. اگرچه سلول‌های عصبی در عمق بیشتری نسبت به سایر سلول‌های پوست قرار دارند و احتمال آسیب به آن‌ها پایین است، اما امواج صوتی مورد استفاده در هایفوتراپی، گاهی اوقات می‌توانند به این سلول‌ها آسیب برسانند و منجر به بی‌حسی پوست شوند. این بی‌حسی معمولاً پس از حدود دو هفته و بدون نیاز به درمان دارویی برطرف می‌شود. با این حال، در صورت تداوم بی‌حسی، لازم است به پزشک مراجعه شود.

تورم

التهاب و تورم پوست نیز از جمله عوارض شایع هایفوتراپی است. این عارضه، ناشی از تحریک سیستم ایمنی بدن است. پس از انجام هایفوتراپی، جریان خون در ناحیه تحت درمان افزایش یافته و آب میان‌بافتی بیشتری در آن ناحیه جمع می شود که خود را به شکل تورم نشان می‌دهد. این تورم با کبودی همراه نیست و معمولا پس از گذشت ۲۴ ساعت به طور کامل از بین می‌رود.

با این حال، باید توجه داشت که پوست هر فرد با دیگری متفاوت است و واکنش هر فرد به هایفوتراپی نیز می‌تواند متغیر باشد. بنابراین، میزان تورم و ادم پس از هایفوتراپی در هر فرد ممکن است با دیگران فرق داشته باشد. در واقع، تورم یکی از شایع‌ترین عوارض پوستی مرتبط با هایفوتراپی است و گاهی اوقات وجود آن می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که دستگاه هایفو به درستی تنظیم نشده یا اپراتور آن تجربه کافی در این زمینه نداشته است. ورم صورت بعد از هایفو معمولاً موقتی است و نباید باعث نگرانی شود.

قرمز شدن پوست

هایفو با تحریک سلول‌ها در لایه‌های مختلف پوست، آسیب‌های بسیار جزئی به این سلول‌ها وارد می‌کند. قرمز شدن پوست، نشانه‌ای از تحریک بیش از حد این سلول‌هاست و می‌تواند منجر به التهاب در بافت پوست شود. این قرمزی نیز معمولاً پس از مدت کوتاهی برطرف می‌شود.

تیره شدن پوست

هایپرپیگمنتیشن یا تیره شدن پوست، از عوارض نادر هایفوتراپی است. این عارضه، زمانی رخ می‌دهد که سلول‌های ملانوسیت تحریک شده و ملانین بیشتری تولید کنند. افزایش ملانین، منجر به تیره شدن پوست در ناحیه تحت درمان می‌شود.

لک پوستی

به وجود آمدن لک روی صورت پس از هایفوتراپی یکی از عوارض جانبی احتمالی این روش است که در برخی از افراد مشاهده می‌شود. این لک‌ها معمولاً به صورت قرمزی یا تیرگی در نواحی تحت درمان ظاهر می‌شوند و می‌توانند برای برخی از افراد نگران‌کننده باشند.

در بیشتر موارد، لک‌های صورت پس از هایفوتراپی موقتی هستند و طی چند ساعت تا چند روز خود به خود بهبود می‌یابند. با این حال، در برخی موارد نادر، این لک‌ها ممکن است برای مدت طولانی‌تری باقی بمانند. علت اصلی ایجاد لک صورت پس از هایفوتراپی، حساسیت پوست به انرژی اولتراسوند مورد استفاده در این روش است. همچنین، عدم رعایت مراقبت‌های بعد از هایفوتراپی، مانند قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا استفاده از محصولات مراقبت از پوست نامناسب، می‌تواند خطر ایجاد لک را افزایش دهد. برای پیشگیری از ایجاد لک صورت پس از هایفوتراپی، توصیه می‌شود که از قرار گرفتن در معرض نور خورشید به مدت چند روز پس از درمان خودداری کنید و از کرم ضد آفتاب با SPF بالا استفاده کنید. همچنین، از استفاده از محصولات مراقبت از پوست تحریک‌کننده و لایه‌بردار خودداری کنید و از پزشک خود در مورد نحوه مراقبت از پوست خود پس از هایفوتراپی سوال کنید.

عدم دریافت نتیجه

در برخی موارد، هایفوتراپی ممکن است هیچ نتیجه‌ای نداشته باشد. به این معنا که فرد، پس از انجام هایفو، هیچ تغییری در پوست خود مشاهده نمی‌کند و پوست همچنان دچار چین و چروک و افتادگی خواهد بود. این مسئله، می‌تواند یکی از عوارض ناخوشایند هایفوتراپی باشد.

چه کسانی نباید هایفو انجام دهند؟

هایفوتراپی یا همان HIFU یک روش درمانی زیبایی است که در آن از امواج فراصوت با شدت بالا برای تحریک تولید کلاژن در لایه‌های عمیق پوست استفاده می‌شود. این امواج، با تمرکز بر نقاط خاصی از پوست، باعث ایجاد حرارت و در نتیجه تحریک سلول‌ها برای تولید کلاژن و الاستین می‌شوند. با افزایش سن، تولید این پروتئین‌ها کاهش می‌یابد و پوست دچار افتادگی، چین و چروک و کاهش خاصیت ارتجاعی می‌شود. هایفوتراپی با تحریک تولید کلاژن و الاستین، به بهبود ظاهر پوست و کاهش علائم پیری کمک می‌کند. با این وجود، هایفوتراپی برای همه افراد مناسب نیست. به طور کلی، این روش برای افراد بالای ۳۰ تا ۵۰ سال که با مشکلاتی مانند شلی و افتادگی پوست، چین و چروک‌های سطحی، خطوط ریز و علائم پیری مواجه هستند، توصیه می‌شود. در واقع، هایفوتراپی بهترین گزینه برای افرادی است که به دنبال یک روش غیرتهاجمی و موثر برای بهبود ظاهر پوست خود هستند.

آیا درد هم جزو عوارض هایفوتراپی است؟

اگرچه هایفو معمولا بدون درد است  اما درد هم می تواند یکی از عوارض بعد از هایفو صورت باشد. احساس درد در هایفوتراپی بیشتر به آستانه تحمل فرد بستگی دارد. شایع ترین تجربه ای که مراجعین و زیباجویان گزارش می دهند، احساس سوزن سوزن شدن یا گرمای خفیف روی پوست است که معمولا فقط تا زمانی که دستگاه هایفو روی صورت قرار دارد، ادامه دارد و پس از اتمام جلسه (که معمولا حدود نیم ساعت طول می کشد) از بین می رود. احساس درد شدید در هایفوتراپی بسیار نادر است و در صورت بروز چنین حالتی، دو احتمال وجود دارد. یا مراقبت های پیش از هایفوتراپی به درستی رعایت نشده است که در این صورت باید فورا پزشک را در جریان قرار داد، یا آستانه تحمل و درد فرد بسیار پایین است که در این صورت می توان از اپراتور درخواست کرد که از کرم های بی حس کننده مانند زایلوپی یا زایلوژن استفاده کند.

سخن پایانی

هایفوتراپی به عنوان یک روش غیرجراحی برای لیفت صورت و بدن شناخته شده است که در آن از امواج اولتراسوند برای تحریک تولید کلاژن و الاستین در لایه های زیرین پوست استفاده می شود. این روش به دلیل کم تهاجمی بودن و دوره نقاهت کوتاه، طرفداران زیادی دارد. با این حال، مانند هر روش زیبایی دیگری، هایفوتراپی نیز می تواند عوارض جانبی داشته باشد. در حالی که بیشتر این عوارض خفیف و موقتی هستند، برخی از آنها نیز می توانند جدی تر باشند. برخی از عوارض شایع هایفوتراپی شامل قرمزی، تورم، کبودی و درد خفیف در ناحیه تحت درمان است.

این عوارض معمولا طی چند روز تا چند هفته بهبود می یابند. با این حال، در موارد نادر، ممکن است عوارض جدی تری مانند سوختگی، آسیب عصبی، ایجاد فرورفتگی یا برآمدگی در پوست، و تغییر رنگ پوست رخ دهد. این عوارض معمولا نیاز به مراقبت پزشکی دارند و ممکن است برای بهبود آنها زمان بیشتری لازم باشد. انتخاب یک پزشک متخصص و با تجربه که در زمینه هایفوتراپی مهارت کافی داشته باشد، می تواند به کاهش خطر بروز عوارض جانبی کمک کند. متخصصین کلینیک اسپرت بیوتی سنتر با سال ها تجربه در ارائه خدمات زیبایی آماده ارائه با کیفیت ترین خدمات به شما عزیزان می باشند. برای رزرو نوبت و یا دریافت پاسخ سوالات خود در رابطه با عوارض هایفو مانند عوارض هایفو غبغب و یا دیدن عکس قبل و بعد هایفوتراپی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

کارشناسان ما آماده ارائه ی مشاوره رایگان به شما هستند
درصورت تماس اعلام کنید از طرف سایت تماس گرفته اید

دریافت مشاوره رایگان از ساعت 11 تا 19 

نهایت زیبایی را با اسپرت بیوتی سنتر تجربه کنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *