داشتن ظاهر آراسته و جذاب خواستهی تمامی انسانها بوده به همین جهت بسیاری از افراد زمان زیادی را صرف رفتن به سالنهای زیبایی میکنند؛ اما پس از چند ساعت، آثار آرایش از بین رفته و نیاز به تجدید پیدا میکند.
آنچه در این صفحه میخوانید:
Toggleامروزه تکنیکهای زیادی از جمله میکروبلیدینگ ابرو و میکروپیگمنتیشن برای آرایش دائم و یا نیمه دائم وجود دارند. اگر شما هم جزو افرادی هستید که آرایش دائمی را میپسندید اما نمیدانید کدامیک برای شرایط شما مناسبتر است، در ادامه با ما همراه باشید تا با تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن آشنا شوید.
میکروبلیدینگ چیست؟
میکروبلیدینگ یک روش غیر جراحی زیبایی است که برای پرپشت نشان دادن ابرو و یا متقارن سازی آن بهکار میرود. این روش به وسیله یک قلم، که انتهای آن یک تیغه وجود دارد، انجام میشود. این تیغه خراشهایی سطحی روی پوست ایجاد کرده و رنگدانهها را به زیر آن انتقال میدهد. این برشها باید در جهت رویش ابرو بوده و بسیار باریک باشند تا بتوانید ظاهری طبیعی برای ابروها ایجاد کنید.
دریافت مشاوره رایگان از ساعت 11 تا 19
نهایت زیبایی را با اسپرت بیوتی سنتر تجربه کنید
میکروپیکمنتیشن چیست؟
میکروپیکمنتیشن هم یک روش غیر جراحی زیبایی است که برای فرم دادن ابروها، لب و دیگر اجزای صورت بهکار گرفته میشود. در این روش رنگدانهها به وسیله دستگاهی به نام پیگمنتر که انتهای آن سوزن بسیار ریزی وجود دارد به زیر پوست تزریق میشوند. سوزنها در این تکنیک یکبار مصرف بوده و در صورت استفاده، حتما باید تعویض شوند. این روش نیز در زیباسازی چهره بسیار موثر است و یک آرایش دائمی برای شما به ارمغان میآورد.
تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن تنها در کاربرد آنها خلاصه نشده و جزئیات بیشتری در رابطه با این موضوع وجود دارد.
بیشتر بخوانید: آشنایی با معایب میکروبلیدینگ ابرو
تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
درست است که هر دو روش، آرایشی دائمی را به ارمغان میآورند، اما تفاوتهای بسیاری دارند. در ادامه، مهمترینها را بررسی خواهیم کرد تا با کسب اطلاعات درباره تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن، بتوانید بهترین روش را انتخاب کنید.
- رنگدانههای میکروبلیدینگ از ایمنی بیشتری برخوردار هستند؛ زیرا برخلاف میکروپیگمنتیشن، در عمق کمتری از پوست قرار میگیرند.
- میکروبلیدینگ فقط برای زیباسازی ابرو بهکار میرود؛ اما میکروپیگمنتیشن برای دیگر نواحی صورت و پوست سر نیز کاربرد دارد.
- تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن در میزان ماندگاری، بدین صورت است که میکروبلیدینگ یک تا یک سال و نیم ماندگاری دارد و میکروپیگمنتیشن تا سه سال دوام خواهد داشت.
- در روش میکروبلیدینگ خطهایی شبیه تار ابرو ایجاد میشوند در صورتیکه میکروپیگمنتیشن بیشتر شبیه سایه است و تصویری از تارهای باریک ابرو دیده نخواهد شد.
- فرایند انجام میکروپیگمنتیشن نسبت به میکروبلیدینگ نیاز به زمان بیشتری داشته و ابزار انجام آن نیز متفاوت است.
- میکروبلیدینگ به دلیل عمق کم، برای پوست چرب مناسب نیست؛ اما میکروپیگمنتیشن به دلیل عمق بیشتر، میتواند برای پوست چرب و با تعریق زیاد نیز مناسب باشد.
مزایا و معایب میکروبلیدینگ
میکروبلیدینگ روشی است که با آن میتوان نواقص ابرو را برطرف نمود و با طبیعیترین حالت ممکن زیبایی آن را چندین برابر کرد؛ اما توجه داشته باشید هر روشی، مزایا و معایب خود را دارد و با دانستن آنها میتوان تصمیم بهتری گرفت. ابتدا به مزایای این روش میپردازیم که عبارتند از:
- نیمه دائمی بودن
این تکنیک تا چندین وقت شما را از استفاده از لوازم آرایش بینیاز میکند.
- ایجاد ظاهر طبیعی و آراسته
ابروهای شما در بهترین حالت قرار گرفته تمامی نواقص آنها برطرف خواهد شد.
- عدم آسیبزایی
این روش به دلیل سطحی بودن به ابروها آسیب نزده و باعث ریزش آنها نمیشود.
- کیفیت رنگ
در میکرو بلیدینگ از رنگ طبیعی استفاده میشود؛ در نتیجه با گذشت زمان بد رنگ نخواهد شد.
- عدم بروز التهاب
همانطور که گفته شد، تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن در میزان عمق تزریق رنگ، بدین صورت است که میکروبلیدینگ به عمق کمتر نفوذ میکند؛ همین امر، سبب میشود تا التهابات خاصی را بعد از انجام فرایند تجربه نکنید. دیگر عوارض میکروبلیدینگ ابرو به نقل از سایت نمناک به شرح زیر است:
اگر میکروبلیدینگ اشتباه انجام شود, نمی توان به راحتی پوشش داد. اگر این اتفاق بیافتد, فرد احتمالاً هزینه های اضافی را برای مدیریت و اصلاح روند متحمل می شود. بهترین راه برای اطمینان از این که این روش به درستی انجام می شود, بررسی سوابق بیماری ها و نوع پوست فرد است.
معایب این روش عبارتاند از:
- محدودیت اجرا
این روش برای همه مناسب نبوده و قبل از انجام باید مشاوره تخصصی دریافت کنید.
- پاک کردن سخت
در صورت پشیمانی، پاک کردن میکروبلیدینگ مقداری سخت خواهد بود.
- احتمال عفونت
در این روش زخمهایی ایجاد میشوند که اگر مراقبتهای پس از آن را جدی نگیرید، ممکن است با عفونت روبرو شوید.
بیشتر بخوانید: انواع پمادهای بعد از میکروبلیدینگ
آشنایی با مزایا و معایب میکروپیگمنتیشن
میکروپیگمنتیشن نیز یکی از تکنیکهای زیبایی ابرو و رفع نواقص آن است؛ اما به ابرو محدود نشده و کاربردهای دیگری نیز دارد. این روش هم مزایا و معایبی داشته که ابتدا، به مزایای آن میپردازیم:
- کاربرد پزشکی
این روش به غیر از حوزه آرایشی، در حوزه پزشکی نیز کاربرد دارد.
- ماندگاری بالا
این روش ماندگاری بالایی دارد و اصلیترین تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن نیز در این مورد است.
- گسترده بودن کاربرد
حتی با وجود شرایط خاص هم میتوانید از این تکنیک استفاده کنید.
حذف اسکار پوست، صرفهجویی در وقت، جلوگیری از آسیب به پوست با لوازم آرایشی و… نیز تعدادی از مزایای این روش هستند.
اگر میکروپیگمنتیشن را توسط یک متخصص ماهر انجام دهید و مراقبتهای پس از آن را با دقیق رعایت کنید، مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد؛ اما اگر بخواهیم بهطور کلی معایب این روش را مورد بررسی قرار دهیم، به نتایج زیر خواهیم رسید:
- احتمال حساسیت پوستی
بعضی از افراد ممکن است نسبت به رنگدانهها آلرژی نشان دهند.
- احتمال عفونت
با رعایت کردن مسائل بهداشتی احتمال ایجاد عفونت کم میشود.
- احساس پشیمانی
اگر از انجام میکروپیگمنتیشن پشیمان شوید، از بین بردن آن به زمان بسیار زیادی نیاز دارد.
سخن آخر
در این مقاله شما را با دو تکنیک آرایشی دائم آشنا کردیم و انواع تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن را در اختیارتان قرار دادیم. امیدواریم با آگاهی از مزایا و معایب این روشها بهترین تصمیم را بگیرید تا از نتیجه خشنود باشید.
توجه داشته باشید که انتخاب متخصص و مرکز انجام خدمات زیبایی نیز به اندازه انتخاب تکنیک حائز اهمیت هستند؛ یک متخصص حرفهای میتواند نیاز شما را تشخیص داده و بهترین روش را اجرا کند. برای دریافت خدمات حرفه ای زیبایی می توانید به کلینیک اسپرت بیوتی سنتر با مدیریت استاد مهدی حیدری مراجعه فرمایید.
بدون دیدگاه